Pentahouse Pentahuisje Markthal Rotterdam vitrine etalage

Pentahouse
One

 

Pentahouse One is geheel van glas. Perfect als tijdelijke vitrine, buitenwerkkantoor, vergaderruimte, als groentekas bij je restaurant. Mogelijkheden te over! Wij denken graag mee via uw applicatie!

 

Pentahouse One met uitgifteluik Festivalstand - kassaunit - Modellen

Pentahouse Event

 

Pentahouse Event is aan één zijde voorzien van een opklapbaar uitgifteluik met counter. Hierdoor is dit type Pentahuisje uitermate geschikt als kassa-unit, mobiele kiosk of drankuitgiftepunt op festivals en evenementen. Indien gewenst kan de bovenliggende zijde tegen meerprijs worden voorzien van legplanken.

 

Pentahouse Pentahuisje Slaaphuisje Glamping - modellen

Pentahouse Glamping


Pentahouse Glamping biedt twee slaapplaatsen, een vernuftig uitneembare tafel en slanke opbergruimte voor bagage. De afmeting van de Pentahouse Glamping is 2 meter breed en 3,50 meter lang. Pentahouse Glamping is een uitbreiding met bouwdelen voor bijvoorbeeld sanitair. Bij grotere aantallen is het model Glamping naar wens uit te voeren. Vraag hulp van ons ontwerpteam!

Pentahouse One met uitgifteluik Festival stand kassaunit

Pentahouse Extended

 

Behoefte aan dubbel zoveel ruimte? Verleng één Pentahouse One met aanzetdelen naar eigen wens. Ook met deze uitbreiding blijft het unieke karakter, de functionaliteit en de vrijheid in keuze voor muren, gevel en dak bestaan.

Pentahouse Podcast studio geluidsstudio

Pentahouse Podcast

Wil je een podcast opnemen bij je eigen bedrijf? Of thuis in je eigen tuin? misschien een hele serie, gedurende een groeiperiode? Pentahouse is een uitstekende studioruimte, waarin je zelf de opnames kunt uitvoeren. Een eigen podcaststudio onder je eigen dak! Je bent niet afhankelijk van externe geluidsstudio’s. Bovendien ontvang je je studiogasten in de sfeer van je eigen bedrijf of thuis.

Pentahouse Vitrine speelgoedinzameling

Pentahouse
Vitrine

 

Pentahouse Vitrine biedt luxe van extra etalageruimte. Heb je te weinig ruimte om al je mooie spullen uit de stallen te halen? Heb je een bijzonder product die extra aandacht verdiend? Met deze afsluitbare glazen showroom kan het publiek aan alle kanten van je tentoonstelling verbeteren, terwijl je producten veilig achter glas staan.
Een Pentahouse vitrine kan ook ingezet worden als straatreclame. Met een goede inhoud en/of stickering trek je zeker de aandacht van je doelgroep!

Pentahouse Beursstand

Pentahouse
Beurs

Ben je exposant op een beurs? Dan wil je publiek over je product vertellen, je zult laten zien waar je op pad gaat en de interesse van omstanders wekt. Om die eerste aandacht te trekken is een originele beursstand een must. Met een Pentahouse heb je een kant-en-klare beursstand tot je beschikking, welke je in je eigen stijl kunt inrichten. Je kunt de transparantie van Pentahouse gebruiken als pop-up vitrine. Je kunt Pentahouse ook gebruiken als afsluitbare gespreksruimte.

Pentahouse Pentahuisje Buitenwerken Buitenwerkplek - HP

Pentahouse
Buiten

 

Omgeven door daglicht. Helder zonlicht op je gezicht. Uit de wind en de kou. Een continue veranderende horizon. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om Pentahouse in te zetten als buitenwerkplek. Een aangename plek om een bureau in te plaatsen, te vergaderen of te lunchen. Cijfers hebben aangetoond dat de productiviteit positief beïnvloed wordt.

Pentahouse Opties & Materialen

  • Frame in RAL kleur naar wens
  • Bestickering
  • Verlichting en stopcontacten
  • Toilet en douche

Pentahouse Kleuren & Design

  • Frame in RAL kleur 
  • 76 verschillende kleuren om uit te kiezen
  • Optie voor op maat gemaakte folie- of verfontwerpen